Nadšeně aplaudující publikum v Divadle F.X.Šaldy si vyžádalo celkem tři přídavky!

29.05.2014 21:37

Pocta slavným Čechům - tak se jmenuje velmi úspěšný koncert umělecké a producentské agentury ART & MANAGEMENT, který se uskutečnil 28. května v nádherném prostředí Divadla F.X.Šaldy v Liberci, jež bylo s touto agenturou  jeho koproducentem. Vystoupili na něm a bouřlivým a dlouhým aplausem publika byli za své strhující umělecké výkony odměněni houslový virtuos Jaroslav Svěcený, klarinetový virtuos Milan Řeřicha, klavírní virtuos Václav Mácha-člen České filharmonie, kteří zde úžasně zahráli a pěvci Vladimír Doležal - sólista opery Národního divadla, Barbora Perná - sólově hostující v Národním divadle v titulních rolích a taktéž v Divadle F.X.Šaldy v Liberci a Dana Šťastná, sólistka operních divadel  F.X.Šaldy v Liberci, Slezského divadla v Opavě, v Štátneho divadla v Košicích báječně zazpívali známé hudební perly z pera největších hudebních tvůrců a zároveň velikánů české klasické hudby B. Smetany, A. Dvořáka a J.Suka. Nadšeně aplaudující publikum si 28. května na koncertu Pocta slavným Čechům v Divadle F.X.Šaldy v Liberci vyžádalo celkem tři přídavky, které s radostí zazpívali a zahráli postupně všichni účinkující umělci, po celý večer provázela koncertem poutavým zasvěceným slovem o skladbách, skladatelích i interpretech Dr. Světlana Patáková Boučková. V pozadí divadelní scény pódia dokreslila sváteční atmosféru krásného koncertu originální divadelní opona s názvem Triumf lásky z roku 1883, autorů Gustava Klimta, Franze Matsche a Ernsta Klimta, signovaná ve Vídni a zakoupená pro Stadttheater Reichenberg (nyní Divadlo F.X.Šaldy) - na závěr fotogalerie samostatně.

 

Velice nás potěšily výhradně příznivé ohlasy ze strany návštěvníků koncertu, za něž v prvé řadě moc děkujeme, jichž si velice vážíme a které Vám s radostí tlumočíme:

Vážený pane inženýre,

Moc děkuji za krásný zážitek a jak jsem slyšela mezi přítomnými návštěvníky na chodbách, reakce byly kladné. Děkuji paní doktorce a všem účinkujícím. Fundované moderování přineslo asi většině z nás mnoho nových informací a výkony předních umělců nevšední zážitky. Děkuji všem a přeji úspěchy při šíření znalostí o české hudbě a lásce k ní.

S přáním mnoha úspěchů 

PhDr. Hana Maierová

náměstkyně hejtmana

resort cestovního ruchu, památkové péče a kultury 

____________________________________

Krajský úřad Libereckého kraje

U Jezu 642/2a  *  461 80  Liberec 2 

...............................................................................................................................................

Vážená paní Boučková, vážený pane Patáku,


ráda bych Vám touto cestou chtěla poděkovat za jedinečný zážitek. Účinkující podali vynikající výkony. Díky výjimečně kvalitnímu obsazení, nasazení všech protagonistů měl koncert opravu vysokou uměleckou úroveň a diváci si od nás z DFXŠ odnášeli pěkný kulturní zážitek. Naše poděkování proto, prosím, tlumočte všem účinkujícím. 

S přáním mnoha úspěšných vystoupení a spokojených diváků

- - - -

Alena Čvančarová
samostatný referent obchodního oddělení

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Divadlo F. X. Šaldy
Zhořelecká 5, Liberec 460 01

...............................................................................................................................................

Dobrý den, chtěla Vám jsem s dcerou poděkovat, bylo to včera úžasné!

Knesplová Helena

............................................................................................................

Váš včerejší koncert nás s manželem úplně nadchl, výkony všech umělců byly perfektní a zajímavé vyprávění Dr.Světlany Patákové Boučkové nám otevřelo nové obzory. Všichni moc děkujeme Vaší agentuře za skvělý kulturní zážitek!

Zuzana Jarolímková

............................................................................................................