Zveme Vás do kostela Sv. Anny (Pražská křižovatka), kde se představí také náš malíř Petr Jáchym

08.04.2018 20:18

Zveme Vás do kostela Sv. Anny (Pražská křižovatka), kde módní návrhář Michal Marek představí novou kolekci ALTERNATIVE FUTURE.

Návrhář Michal Marek představí svou novou módní kolekci nazvanou ALTERNATIVE FUTURE, a to formou živé vernisáže dne 13.4.2018 od 19 hod. v kostele sv. Anny (Pražská Křižovatka). Kolekce navazuje na předchozí úspěšné kolekce, jejichž tvářemi se staly např. herečka Jana Plodková, módní kritička Františka Čížková, modelka Agáta Hanychová, tanečník Filip Jankovič… Svou tvář dámské kolekci tentokrát propůjčila modelka Kateřina Votavová. Pánskou řadu představí sám módní návrhář Michal Marek. Kolekce zahrnuje večerní, společenské i svatební šaty, volnočasovou a pánskou módu. Hlavními barvami jsou zlatá, stříbrná, smetanová a černá.

„Nosným tématem kolekce je naše budoucnost a její alternace. Podstatou naší budoucnosti jsou naše myšlenky“, tak popisuje návrhář tématiku své kolekce.

Koncept prezentace spočívá v propojení módy s uměním, prostorem a hudbou, včetně make up a hair stylingu, a to formou živých instalací, tzn. že modelky budou součástí specificky vytvořených instalací. Modelky budou v průběhu večera měnit pózy, otáčet se – tak, aby každý host měl možnost vidět každý detail. Součástí těchto instalací budou obrazy a artefakty součastného českého malíře Petra Jáchyma, kterého umělecká agentura ART & MANAGEMENT zastupuje a florální a jiná aranžmá květinové designérky Barbory Durschmídové, doplněné o světelné a vizuální efekty. Každá instalace bude zcela výjimečná, odlišná, s jinou tématikou i pojetím, přitom však budou tvořit jeden logický celek. 

 

                                                                 Obrazy malíře a designéra Petra Jáchyma

Každý z hostů tak bude mít jedinečnou možnost vnést se do světa totální fantazie, odlišných emocí, prohlédnout si modely, obrazy i aranžmá zblízka a stát se tak součástí. Celý večer doprovodí hudba DJ Robsmile a JR.SchwinG ve stylu deep house.

Prezentace kolekce ALTERNATIVE FUTURE je určena převážně pro zvané a VIP hosty z oblasti módní branže, showbusinessu, politiky, businessu a novináře.

Generálním partnerem je distribuční společnost Mark Distri. Partnery jsou kosmetické firmy Catrice Cosmetics, Real Technics, luxusní optika Eye-Eye, vlasové studio Marcela Šťástky, Medical clinic, Petr Jáchym art, florist Barbora. Mediálním partnerem je portál luxus.cz.

Hosté se mohou těšit i na bohatou tombolu, občerstvení a dobré pití, pop up store návrháře Michala Marka, kde si budou moci pořídit modely z aktuální kolekce se slevou 30%. V rámci večera bude představena též nová kolekce kosmetické firmy Catrice Cosmetics, dámy mohou zdarma využít služeb profesionálního vizážisty, nechat si poradit se spravným výběrem dioptrických či slunečních brýlí. Prezentaci partnerů doplní prodej za výhodných podmínek – vše s perfektním servisem.