Zahájili jsme spolupráci s naivním malířem Františkem Ringo Čechem

14.05.2017 12:20

Agentura ART & MANAGEMENT zahájila spolupráci s naivním malířem Františkem Ringo Čechem. František Ringo Čech je známý bubeník, zpěvák, textař, herec, politik, publicista, scénárista, divadelník, naivní malíř a spisovatel. Malování se věnuje od roku 1973. Za tu dobu vystavoval více než padesátkrát v ČR i v zahraničí. Jeho obrazy najdeme v soukromých sbírkách a galeriích v Praze, Paříži, Berlíně, Varšavě, Moskvě, Frankfurtu nad Mohanem, Vídni, Torontu, Gujranvale, Gmundu, Remeši, Lausanne, Lyonu, Courchevel, Tokyu, Kjótu, Madridu.

Université Blaise Pascal de Clermont-Ferrand reprodukovala obraz jeho Mozart a Salieri v celosvětovém mozartovském katalogu. Department of Neurology Yale University vlastní několik Čechových obrazů Prahy. V roce 1991 se zúčastnil společně s Janou Bémovou a Waldemarem Sokolem ART EXPO v Convention center New York.

K významným majitelům jeho obrazů patří například Roberto Enrico (režisér), Jean-François Balmer (herec), Martina Navrátilová (tenistka), Václav Havel (prezident), Shirley Templeová Blacková (ambasadorka USA), prof. dr. Rones Vostrovsky (University of Texas), Michel Thevoz (ředitel Collection de l'art brut), Michel Piccoli (herec), Annie Girardotová (herečka), Franco Nero (herec), Arnold Schwarzenegger (herec) a vnučka generalissima Franka.

Obrazy malíře Františka Ringo Čecha podle Vašeho výběru z naší GALERIE ZDE, si u nás můžete ihned objednat nebo zarezervovat. Obrazy jsou skvělým a vtipným dárkem pro Vaše přátele a blízké. Všechny obrazy jsou umělcem vlastnoručně signované originály. V případě zájmu o zakoupení obrazu Františka Ringo Čecha Vám můžeme zprostředkovat i osobní setkání s umělcem. Cenu Vámi vybraného konkrétního díla Vám rádi sdělíme na vyžádání na tel.čísle +420 777 237 173, popř. prostřednictvím Vaší písemné poptávky zaslané emailem na info@artmanagement.cz .